Michael Hansen

Mhpsykoterapi


Individuelterapi, parterapi, og drømmetydning er det som jeg tilbyder i Behandlerhuset.


Jeg har stor erfaring med angst, depression, misbrug, unge og deres problemer, lavt selvværd, og parproblemer, eller hvis du har brug for hjælp, til at komme videre i livet.


Individuelterapi: Den foregår ved samtale, hvor du som klient, kommer i centrum. Samtaleterapien foregår på dine præmisser og den drejer sig om, hvad du bringer med.
Vi arbejder i et analytisk rum hvor gensidig tillid er en forudsætning for at terapien virker.
Sammen arbejder vi på at gøre det ubevidste bevidst, hvorved du får en valgmulighed for at se dit liv i et andet perspektiv.


Parterapi: I parterapi arbejder vi med at afdække de problemer der kan opstå i parforholdet. Det er altid vigtigt med kommunikation, som er det middel der skal til, for at opnå gensidig forståelse. Hvis der er utroskab, manglende sex, manglende nærvær, uenighed om børn kan det hele virke uoverskueligt og løsningen er kommunikation, i stedet for genside beskydninger og evige skænderier.


Drømmetydning: Jeg arbejder med drømmetydning i enkeltterapi. Drømme er den direkte vej til det ubevidste og det giver en anden indgang til at forstå hvorfor du er som du er. Man kan også arbejde med drømmetydning og kun det, så hvis du har brug for at tyde en drøm, kan du se mig som ”tolk” da jeg oversætter drømmens svære sprog til et forståeligt sprog.


Er du interesseret i ovenstående så kontakt mig på telefon 21973758, eller book en tid via min hjemmeside www.mhterapi.dk. Jeg har et bookingsystem hvor det er nemt at booke en tid til en session.


Psykoanalytiker Michael Hansen

Del siden