Restorativ Yoga 1 til 1 session

Om Restorativ Yoga:
Også kaldet terapeutisk yoga er mest af alt en yogaform der skaber balance i nervesystemet.
Hvis vi er havnet i en udfordrende situation evt. pga. udefra kommende hændelser som sygdom, smerter, stress, angst og depression, bare for at nævne nogen, kan denne yogaform være med til at få nervesystemet tilbage i balance.
Restorativ Yoga byder på roligt sekvenserende og forsigtigt opbyggende yogastillinger, der er designet til at skabe balance i nervesystemet og i den følelsesmæssige krop. I stillingerne strækker kroppen blidt, mens den er støttet op af yogaprops, såsom pøller, tæpper, puder og klodser. Tilpasningen i stillingerne bliver designet til dig i hver stilling for at minimere muskelspændinger.

1 til 1 sessionerne vil indeholde samtale og jeg vil støtte din krops healing med mine hænder undervejs. Yoga Nidra kan inkl. efter behov. Se beskrivelsen herunder

Yoga Nidra:
Yoga Nidra betyder ”yogiens søvn” og er en dybt afstressende teknik, hvor du bliver guidet ind i en dyb meditativ tilstand. Du ligger som regel på ryggen i savasana, men anden stilling kan også benyttes, hvis det foretrækkes. Du ligger uden nogen form for fysisk bevægelse, og lytter til min stemme, der guider dig ind i en meditativ tilstand.

Tid 90 minutter

Pris 700,00kr

Book en tid her

Tilbydes af Thanne Helvig (Hanne Dahlbom)

Del siden