Healingsmassage med samtale

Healingsmassage - et livgivende pusterrum

 

Healingsmassage er en omsorgsfuld og dybtevirkende helkropsmassage, som ikke kun virker muskelafspændende. Den virker også psykisk.     

For det meste skyldes de spændinger vi har, psykiske påvirkninger i dagligdagen. Det kan for eksempel være for stort arbejdspres, dårlig psykisk arbejdsmiljø, problemer i parforholdet etc.

Disse spændinger sætter sig og bliver meget fysiske. Selvfølgelig er det dejligt at få hjælp til at løsne op for de fysiske smerter, men hvis ikke vi også ser på hvad der forårsager disse smerter, hjælper massagen ikke i længden.

Her og nu vil der ske en afspænding, men når vi går tilbage til ”farezonen” opstår spændingerne igen.

Da healingsmassagen er meget afspændende giver den dig mulighed for at komme ned i en tilstand, hvor du befinder dig i grænselandet mellem drøm og virkelighed. Det er her du kan opleve, årsagen til dine spændinger.  Jeg vil koncentrere mig om hvilke reaktioner der kommer i din krop under massagen. Det er ikke ualmindeligt at der kommer følelsesmæssige reaktioner under  en healingsmassage. Du kan pludselig føle vrede, irritation, angst eller sorg. Det er alt sammen følelser der opstod sammen med spændingen. Ved både at få masseret spændingen væk fysisk, men også få ”set på den” psykisk - hvor opstod den og hvorfor – kan der komme en positiv drejning på den negative spiral.

Healingsmassage er effektiv mod stressymptomer som spændinger, hovedpine, rastløshed, dårlig søvn mm.                                                                                                                                                                                                                        

Healingsmassage kan ofte afhjælpe:

Angst, depression, fordøjelsesproblemer, hovedpine, hukommelsesbesvær, indlæringsvanskeligheder, koncentrationsbesvær, nedsat immunforsvar, nervøsitet, spændinger, ømhed og smerter i muskler og led, stress og stress relaterede tilstande, trished, træthed .

Tid:      120 minutter inkl. 45-60 min. samtale før massagen

Pris:  895,00 kr

Book en tid på

Hvis ikke du føler du har behov for samtale i fobindelse med massagen, men bare ønsker en blid og omsorgsfuld massage, kan du vælge 90 minutters healingsmassage uden samtale til 695,00  i stedet for

Tilbydes af: Thanne Helvig (Hanne Dahlbom) og Ron Tan

Del siden